Reviews

Klik door de reviews van coachees en deelnemers die je voorgingen.Via onze Instragram kun je nog meer reviews vinden over de Retreat at Home. 

 

Floor, 27 jaar over haar coachingtraject:

De sessies met Kristel vonden zowel face-to-face (op een centrale plek) als via de computer plaats. Dit zorgde voor flexibiliteit.

 

De manier van werken met Kristel is prettig. Ze gaf voldoende ruimte voor eigen inbreng en bracht tegelijkertijd structuur aan. De sessies waren waardevol doordat er een afwisseling was tussen het voeren van gesprekken, het doen van oefeningen en het door Kristel aanbieden van (korte) theorie. De oefeningen lieten mij echt stilstaan bij bepaalde gevoelens, gedachten en gedragingen. Je kan niet in een keer je gedrag veranderen, het verloopt met kleine stapjes. De oefeningen en theorie sloten aan op de thema’s die besproken werden. De oefening van de Voice Dialogue was mijn favoriet. Ik heb inzichten opgedaan en bewustzijn gecreëerd. Dit neem ik ook mee in het dagelijks leven en het heeft daadwerkelijk tot verandering geleid: ik heb een nieuwe baan aangenomen en ervaar nu meer rust en tevredenheid.

 

Ik zou dan ook de sessies met Kristel aanbevelen omdat het fijn is om met een onafhankelijk persoon te praten over dingen die in je leven spelen. Op de momenten dat ik met Kristel aan het praten was voelde ik geen mening of oordeel. Ze luistert goed en herhaalde wat er eerder besproken is. Kristel heeft een warme persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Verder komt ze ontspannen en vrolijk over, voelt goed aan waarop in te gaan en waarover vragen te stellen. Kristel reflecteerde op haar eigen handelen.

 

Nogmaals bedankt Kristel!” 

Meer weten?

Nieuwsgierig geworden naar ons aanbod en wil je meer weten? Alles over onze begeleidingen en coachings vind je hier! Wil je meer weten over ons gratis aanbod en de Retreat at Home? Klik dan hier.