Over de Zin Inn

We vertellen je graag wat meer over de mensen en plekken die betrokken zijn bij de Zin Inn. 

Kristel van Os
Oprichtster en gecertificeerd coach

Hi! Ik kan er nu al naar uit kijken je te ontmoeten, ook al ken ik jou (misschien) nog niet. Dingen die me onwijs veel plezier geven naast mensen ontmoeten zijn: buiten zijn, prachtige plekken ontdekken, lekker eten en mensen zien ontwikkelen (inclusief mezelf). Dat ik daaraan mijn steentje bij mag dragen door mensen te begeleiden via coaching of door een retraite te leiden vind ik bijzonder en maakt me mogelijk nog enthousiaster. Mensen helpen hun angsten, blokkades, stress of verdriet aan te gaan, te doorvoelen en hun er open, krachtig en vol vertrouwen uit te zien komen is één van de dingen die bijdragen aan mijn Zin.
 

Omslagpunt voor mij 

Dat ik dit op deze manier kan en mag doen is niet vanzelfsprekend voor mij. Tijdens mijn studententijd heb ik geleerd om mijn angsten aan te gaan en ben ik krachtiger, energieker en ook wijzer uit een depressie gekomen. Het omslagpunt voor mij? Het diepe inzicht dat ik altijd een keuze heb. Een keuze om wat anders te denken, ander gedrag in te zetten, anders tegen omstandigheden aan te kijken en me zo ook anders te gaan voelen. Ik geloof: "Life is 10% what happens to me and 90% how I react to it" - Charles SwindollDit maakt dat jij zelf eigenaarschap hebt en pakt op jouw leven. Is daarvan uitgaan altijd even makkelijk? Nee, natuurlijk niet, wil ik bijna zeggen, maar het levert me zo'n ontzettend mooi leven op. En dat wat je uitstraalt, trek je meer van aan.

Opleidingen enzo!

Coaching persoonlijk, diepgaand en down-to-earth-actionable maken is waar ik van geniet en door uitgedaagd wordt in mijn werk. Ik ben gecertificeerd intuïtief life coach en heb daarvoor een Cum Laude masterdiploma gehaald in de klinische orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studie aan de universiteit kwam ik in aanraking met een holistische manier van coaching en therapie,  die gericht was op het lichaam, de geest en de ziel. Die werkwijze heeft mij zo diepgaand geholpen en geraakt dat ik, na een aantal jaar werk als orthopedagoog in de crisis jeugdzorg, besloot me hierin door te ontwikkelen. Zo heb ik in 2019 mijn diploma tot intuïtief life coach behaald. Daarnaast heb ik de afgelopen 5 jaar regelmatig super- en intervisie, beoefen ik al bijna 10 jaar mindfulness, naast het zelf ontvangen van coaching voor mijn eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Practice what you preach!

Check voor meer info voor al ook mijn LinkedIn of Instagram!

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram

Korte bio:

Mijn naam is Kristel van Os, bijna Steen! Sinds 2018 in Frankrijk met verloofde Tim Steen.vTim is manager van een vakantiepark en ik van de Zin Inn. 

Gecertificeerd intuïtief coach en orthopedagoog, MSc (Cum Laude).

Blij word ik, naast mijn werk, van:

Dansen, gek doen, spiritualiteit, hond Frisbee, familie & vrienden, Utrecht, yoga.

Van reizen in de wereld en binnen in jezelf.

Ik kan nu alweer uitkijken naar een volgende opleiding doen en nieuwe mensen leren kennen.

Retraite locaties & Samenwerkingen

Naast een prachtige locatie in de Dordogne die buiten het vakantieseizoen beschikbaar is en regelmatig gebruikt wordt in de herfst, winter en voor de persoonlijke retraites, host de Zin Inn ook regelmatig retraites op prachtige locaties of in samenwerking met andere professionals. Meer informatie over de specifieke locaties vind je bij de informatie over de betreffende retraite.

Daarnaast werken we gedurende retraites regelmatig samen met andere professionals op het gebied van mindfulness, gezondheid maar ook op vlakken als creativiteit en kunst!

Moulin de la Pique, 24170, Pays-de-Belvès, France |

info@dezininn.nl | +33 (0)7 88 54 13 04

© 2020 by Kristel van Os.

De Zin Inn 

SIRET: 845 107 929 00018

(Franse KvK)