Over de Zin Inn

We vertellen je graag wat meer over de mensen en plekken die betrokken zijn bij de Zin Inn. 

Kristel Steen - van Os
Oprichtster en gecertificeerd coach

Hi! Ik kan er nu al naar uit kijken je te ontmoeten, ook al ken ik jou (misschien) nog niet. Dingen die me onwijs veel plezier geven naast mensen ontmoeten zijn: buiten zijn, prachtige plekken ontdekken, lekker eten en mensen zien ontwikkelen (inclusief mezelf). Dat ik daaraan mijn steentje bij mag dragen door mensen te begeleiden via coaching of door een retraite te leiden vind ik bijzonder en maakt me mogelijk nog enthousiaster. Mensen helpen hun angsten, blokkades, stress of verdriet aan te gaan, te doorvoelen en hun er open, krachtig en vol vertrouwen uit te zien komen is één van de dingen die bijdragen aan mijn Zin. Naast mijn werk voor de Zin Inn werk ik ook als online psycholoog binnen de Nederlandse GGZ.
 

Omslagpunt voor mij 

Dat ik dit op deze manier kan en mag doen is niet vanzelfsprekend voor mij. Tijdens mijn studententijd heb ik geleerd om mijn angsten aan te gaan en ben ik krachtiger, energieker en ook wijzer uit een depressie gekomen. Het omslagpunt voor mij? Het diepe inzicht dat ik altijd een keuze heb. Een keuze om wat anders te denken, ander gedrag in te zetten, anders tegen omstandigheden aan te kijken en me zo ook anders te gaan voelen. Ik geloof: "Life is 10% what happens to me and 90% how I react to it" - Charles SwindollDit maakt dat jij zelf eigenaarschap hebt en pakt op jouw leven. Is daarvan uitgaan altijd even makkelijk? Nee, natuurlijk niet wil ik bijna zeggen, maar het levert me zo'n ontzettend mooi leven op. En dat wat je uitstraalt, trek je meer van aan.

Opleidingen 

Coaching persoonlijk, diepgaand en down-to-earth-actionable maken is waar ik van geniet en door uitgedaagd wordt in mijn werk. Ik ben gecertificeerd intuïtief life coach en heb daarvoor een Cum Laude masterdiploma gehaald in de klinische orthopedagogiek aan de Universiteit Utrecht. Tijdens mijn studie aan de universiteit kwam ik in aanraking met een holistische manier van coaching en therapie,  die gericht was op het lichaam, de geest en de ziel. Die werkwijze heeft mij zo diepgaand geholpen en geraakt dat ik, na een aantal jaar werk als orthopedagoog in de crisis jeugdzorg, besloot me hierin door te ontwikkelen. Zo heb ik in 2019 mijn diploma tot intuïtief life coach behaald bij een door de NOBCO erkende opleiding. Daarnaast heb ik de afgelopen 5 jaar regelmatig super- en intervisie, beoefen ik al bijna 10 jaar mindfulness, naast het zelf ontvangen van coaching voor mijn eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Practice what you preach!

Korte bio:

Mijn naam is Kristel van Os, bijna Steen! Sinds 2018 in Frankrijk met verloofde Tim Steen.vTim is manager van een vakantiepark en ik van de Zin Inn. 

Gecertificeerd intuïtief coach en orthopedagoog, MSc (Cum Laude).

Blij word ik, naast mijn werk, van:

Dansen, gek doen, spiritualiteit, hond Frisbee, familie & vrienden, Utrecht, yoga.

Van reizen in de wereld en binnen in jezelf.

Ik kan nu alweer uitkijken naar een volgende opleiding doen en nieuwe mensen leren kennen.