Gratis (Z)Inspiratie

Hoi, welkom op onze gratis content pagina. Hier vind je alles wat je nodig hebt om een leven en werk vanuit rust neer te zetten. Zodat jij met onwijs veel Zin, in actie gaat voor jouw mooiste leven!

Van onze live Retreat at Home, de meditaties en How To's op YouTube tot onze blog en Instagram. We bieden je graag de tools en inspiratie aan waarmee jij zinvolle stappen kunt zetten. Niet alleen door onspanning en in verbinding te komen met jouw intuïtie maar ook met inspirerende oefeningen of informatie waarmee je in actie komt.

Dus zak onderuit op de bank, pak je meditatiekussen of grijp pen en papier om lekker aan de slag te gaan met alle gratis content die je hier kunt vinden. 

Veel plezier!

Ga direct naar:

Blog vol (z)inspiratie!

 

Lees hier alle blogs (of zoek op onderwerp) !

De Zin Inn op YouTube

Op het YouTube kanaal De Zin Inn vind je een inspiratie en ontspanning voor elk moment. Pak een replay van de Retreat at Home met daarin meditaties, (geleide) visualisaties, ontspanningsoefeningen en neem een heerlijk moment van verstilling & verbinding voor jezelf. Of ga op zoek naar handige tools, tips, inspiratie om aan de slag te gaan met jouw ontwikkeling, stress aanpakken, blokkades doorbreken en creëer jouw mooiste leven! 

Hieronder vind je de laatste data en tijdstippen voor de gratis, online Retreat at Home. De ontspanning van een retraite, gewoon bij jou in huis. Geef je over aan een ontspanningsoefening, meditatie of visualisatie en kom in 15-25 minuten helemaal tot rust. Vanuit die rust, kun je weer vol in actie voor een schitterende dag!

 

"Het gevoel alsof je op een retreat bent geweest maar dan bij jou thuis en toepasbaar elke dag."

Regelmatig geeft Kristel een live Retreat at Home. De ene keer 's morgens voor de beste start van je dag, een andere keer 's avonds zodat je ontspannen en heerlijk in slaap valt. 

Waarom ook live, als je het op YouTube terug kunt kijken? Omdat er oprecht niks leukers is om het samen te doen en de live support van Kristel en onze community te hebben. 

Het is één van de dingen die Kristel graag voor zichzelf gewenst had toen ze net begon met mediteren en ontspanningstechnieken toe passen: een leuke groep om het samen mee te doen. 

Ondanks dat alleen Kristel tijdens deze momenten in beeld is, voel je je verbonden met elkaar en wordt er ingespeeld wat er op dat moment speelt. Voel je ook altijd vrij om in de chat te laten weten wat jij op dat moment komt zoeken!

Stap 1: Schrijf je in! Zo ontvang je altijd de links naar de Retreat at Home. Inschrijven kan via de website (check hier) of door je naam en mailadres via social media achter te laten.

OUR NEW PLACE

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. Let your users get to know you.

Retreat at Home

Het werkt zo:

 
 
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Moulin de la Pique, 24170, Pays-de-Belvès, France |

info@dezininn.nl | +33 (0)7 88 54 13 04

© 2021 by Kristel van Os.

De Zin Inn 

SIRET: 845 107 929 00018

(Franse KvK)