Coaching intensive in Frankrijk

Open de deur naar jouw persoonlijke meerdaagse!

In een prachtige, groene vallei in de heuvels van de Dordogne ligt de Zin Inn. Een heerlijke plek te midden van uitgestrekte natuur en prachtige landgoederen. Op deze magische plek wil ik met jou de rust en de diepte in.

Tijdens een Coaching Intensive in Frankrijk gaan we intensief aan de slag met jouw coach vraag. Dit doen we terwijl we gebruik maken van al het moois wat de Dordogne te bieden heeft. We zijn, als het weer het toelaat, dus veel buiten in de natuur of in de tuin van het domaine waar je verblijft. Uit je vaste omgeving kom je helemaal tot rust en je gaat naar huis met die tinkeling in je ogen van nieuwe energie, inzichten en inspiratie! 

Een meerdaagse kan bestaan uit een lang weekend of midweek hier in Frankrijk. Je wordt opgehaald bij het vliegveld en vanaf daar begint jouw avontuur. De meerdaagse zijn een mix van coaching door middel van gesprekken, verrassende oefeningen en wandelingen als ook persoonlijke retraite met diepe ontspanning. Niet alleen de meditaties en (eventueel) yoga zorgen voor ontspanning van je hoofd en lichaam, ook een heerlijke massage en goed eten draagt hier zeker aan bij.

We stemmen de activiteiten van te voren goed af zodat jouw wensen en onze mogelijkheden helder zijn. We bereiden de coaching voor door twee online calls. Zo maken we niet alleen uitgebreid kennis en kijken we of er sprake is van wederzijds vertrouwen maar zo maken we ook jouw coachvraag en gewenste resultaten helder. Zo kunnen we tijdens de meerdaagse gelijk goed van start.

Hoe ziet de meerdaagse er uit?

Omdat je na de meerdaagse je nieuwe inzichten en stappen thuis toe gaat passen, hebben we na jouw meerdaagse nog twee coaching calls. Op die manier krijgen jouw vragen de aandacht die ze verdienen en vormen we gelijk een liefdevolle stok achter de deur om je nieuwe inzichten, ideeën of gedrag thuis vorm te geven. 

 

Zo is de Coaching Intensive nog veel meer dan een inspirerende en transformerende meerdaagse!

IMG-20180930-WA0210.JPG

Werkwijze en uitgangspunten

De coaching met Kristel bestaat uit een krachtige combinatie aan oefeningen en methodieken uit de westerse en oosterse psychologie. Gericht op het denken, praten, voelen en doen! We zullen dus ook aan de slag gaan met je hoofd en je lichaam. 

Methodieken die we onder andere gebruiken zijn de voice dialogue, cognitieve technieken, meditatie, ademhaling- en ontspanningsoefeningen, transactionele analyse, rationele emotieve therapie, scripts, creatiespiraal, vloerankers, opstellingen, visualisatie en meer. 

Wil je meer lezen over onze werkwijze, de uitgangspunten of het soort coachvraag? 

Wat kun je verwachten?

​De midweek of lang weekend heeft een aantal belangrijke elementen:

 • Volledige rust en ontspanning. Je bent los van je vaste omgeving en ben hier vrij van je vaste verplichtingen. Naast aan de slag te gaan met jouw thema of vraag is er tijd voor ontspanning, meditaties, wandelingen of een heerlijke massage.

 • Vanuit rust gaan we aan de slag!

 • We werken met krachtige methoden uit de westerse en oosterse psychologie.

 • We gaan praten, denken, doen en voelen.

 • Zowel binnen als ook buiten tijdens een wandeling of in de tuin. 

 • Je komt in contact met je intuïtie en vanuit daar;

 • Herken je en laat je oude belemmerende gewoonten los;

 • Ontwikkel je een helpende mindset en gedachten die;

 • Ervoor zorgen dat jij daadkrachtige stappen zet waar je eerder vastliep;

 • Aan het eind heb jij de creativiteit, Zin en energie om je nieuwe inzichten en stappen thuis verder door te zetten!

Voor wie?

Een persoonlijke Coaching Intensive is niet voor iedereen. Deze retraite is voor echt voor jou als je:

 • Een gemotiveerde, reflectieve man of vrouw bent;

 • Tussen de 20 en 40 jaar;

 • Je nieuwsgierig bent naar je eigen beweegredenen en diepere lagen;

 • Je open staat om nieuwe kanten van jezelf te ontdekken of te transformeren;

 • Je al een tijdje rondloopt met een thema, ontwikkelvraag of dilemma;

 • Waar je graag op een krachtige manier mee aan de slag wilt;

 • Zodat je daarna praktische, hands-on methoden en mindset hebt om mee verder te kunnen;

 • En je succesvolle stappen zet, waar je eerder vastliep!

Vanuit rust, vol in actie! Voor dat waar jouw hart ligt.

Het hoe, wat waar!

Locatie en ruimten

Deze retraite vindt over het algemeen plaats op onze thuisbasis Le Moulin de la Pique. Gedurende het vakantieseizoen zoek ik echter de samenwerking op met één van onze andere locaties in Frankrijk, zodat je kunt genieten van de schitterende natuur en vooral ook rust! 

 

Je verblijft in een prachtige, Franse gîte die van alle gemakken is voorzien. Je hebt een eigen slaapkamer, badkamer en keuken/woonkamer ter beschikking. Alle maaltijden worden voorzien evenals snacks en drinken. Het eten is lokaal en heerlijk! En je zult dan ook goed gevoed, uitgerust en met een schittering in je ogen terug naar huis keren. 

Wanneer we de retraite plannen zullen we samen afstemmen over de locatie en alle details voor de bereikbaarheid doornemen. 

Investering

IMG-20180601-WA0010.JPG

De prijzen voor de Coaching Intensive in Frankrijk zijn

 • Op basis van 3 overnachtingen in Frankrijk:
  €2.200,-
  incl. BTW, verblijf, eten etc. en inclusief 2 voorbereidende online gesprekken en 2 online coachings achteraf.
   

 • Op basis van 4 overnachtingen in Frankrijk:
  €2.500,-
  incl. BTW, verblijf, eten etc. en inclusief 2 voorbereidende online gesprekken en 2 online coachings achteraf.

Een persoonlijke retraite geef ik alleen na het hebben van een kennismaking en een tweede voorbereidend gesprek. Dit zodat we elkaar vast leren kennen en we duidelijk krijgen wat jouw wensen, intenties en doelen zijn en we af kunnen stemmen of ik de geschikte persoon ben om jou daarbij te begeleiden.

De kennismaking is altijd gratis en vrijblijvend. Mocht tijdens of na het tweede gesprek blijken dat het toch geen match is, dan reken ik alleen de kosten voor het tweede gesprek van €110,-.

Heb je vragen of wil je je inschrijven? Klik hier: