Ontdek hoe jij je leven en werk vanuit rust en met bakken energie neer kunt zetten!

"De oefening van de Voice Dialogue was mijn favoriet. Ik heb inzichten opgedaan en bewustzijn gecreëerd. Dit neem ik ook mee in het dagelijks leven en het heeft daadwerkelijk tot verandering geleid: ik heb een nieuwe baan aangenomen en ervaar nu meer rust en tevredenheid."

- Floor, 27 jaar

Workshop zw alleen Kris.jpg

"De combinatie van denken (praten) en voelen (ontspannings-oefeningen) vond ik ontzettend fijn en gaf mij veel inzicht en aanknopingspunten om vanuit verder te werken. Deze manier van werken vind ik echt een toevoeging boven enkel praten!"

- Anne, 27 jaar.

Herken jij je hierin?

Je bent nieuwsgierig en reflectief; je denkt veel na over wat je denkt en doet.

Je wilt graag een positief verschil maken voor jezelf en anderen, zowel in je werk als privé.

Je wilt graag goed zijn in wat je doet en er energie van krijgen.

Je wilt kunnen genieten van je werk en sociale bezigheden zonder leeg te lopen.

Je wilt af van de stress, onzekerheid, paniek of onrust die de regie over jou hebben.

Je wilt jouw tijd en energie besteden aan dingen die bijdragen aan wat jij leuk of belangrijk vindt.

Je bent er klaar mee dat moeheid, andere mensen of zaken altijd overheersen.

Je wilt meer energie en sneller kunnen opladen.

Je wilt focus op en duidelijkheid over dat wat jij daadwerkelijk belangrijk vindt.

Je wilt heldere keuzes maken en krachtige stappen zetten.

Je wilt vanuit rust, vol in actie voor dat wat jij belangrijk vindt!

Hoe zou het voor jou zijn als je je vol vertrouwen en zelfverzekerd voelt? Wanneer je meer energie hebt en weet hoe jij je snel op kunt laden? Dat je weet hoe jij effectief om kunt gaan met stress, angst, paniek of onrust. En hoe zou het voor je zijn als niks jou meer in de weg staan om te genieten van de dingen die jij belangrijk en zinvol vindt? Met al jouw aandacht, liefde en focus bij die mensen en zaken aanwezig kunt zijn.

 

Wat heeft de coaching deelnemers opgeleverd:

Binnen 3 sessies al blijvend meer rust in hun lichaam en hoofd;

De keuze om voor die nieuwe baan te gaan;

Diepgaande inzichten in oorzaken en in-stand-houders van stress, angst, onzekerheid, paniek;

Nieuwe, krachtige mindset om vanuit rust en vertrouwen te leven en werken;

Helderheid in welke keuze je wilt nemen op business of privégebied;

Het (zelf)vertrouwen om tot actie over te gaan in dingen die tot dan toe ver weg leken;

Consequent beter voor zichzelf zorgen en weten hoe ze hun energie kunnen opladen.

Ontdek de sleutel tot krachtige transformatie

De Zin Inn coachings bestaan uit een krachtige combinatie van de westerse en oosterse psychologie. Waar de westerse psychologie meer gericht is op het behalen van concrete doelen, richt de oosterse zich naar binnen en legt deze de verbinding met jouw intuïtie en wie jij werkelijk bent. Diepgang, zingeving en verrassende inzichten komen samen met praktische toepasbaarheid en actie. Samen vormen ze de sleutel tot krachtige transformatie.

Je lichaam en je psyche zijn met elkaar verbonden en beïnvloeden elkaar wederzijds. Zo hebben psychische klachten effect op jouw lichaam, denk maar eens aan de typische pijn in je hoofd of schouders wanneer je stress ervaart. Omgekeerd heeft het lichaam ook effect op wat je denkt en voelt. Als je lichaam zich kan ontspannen heeft dat ook een ontspannend effect op je hoofd en gedachten. 

We werken dan ook aan jouw doelen door te voelen, te praten, te denken en te doen. Af leren gaan op je intuïtie als de wijsheid tussen je ratio en gevoel speelt hierbij een belangrijke rol. De oefeningen en methodieken die we gebruiken, sluiten steeds aan op wat voor jou passend is. Alles is er op gericht zodat jij vanuit rust, vol in actie komt voor dat wat jij belangrijk vindt! Zodat je energie en Zin hebt in de dingen die je doet. 

Methodieken die we onder andere gebruiken zijn de voice dialogue, meditatie, ademhaling- en ontspanningsoefeningen, cognitieve technieken, transactionele analyse, rationele emotieve therapie, scripts, creatiespiraal, vloerankers, opstellingen, visualisatie en meer.

Over Kristel

Als kind was ik al erg bedachtzaam en veel bezig met wat ik dacht en deed en waarom. Al het denken en in mijn hoofd "vastzitten" werden later een probleem, dat uitliep op fysieke en depressieve klachten. Begeleiding gericht op zowel mijn lichaam, hoofd en ziel en die de westerse psychologie met de oosterse combineerde, veranderde alles.

Ik heb geleerd hoe ik mijn hoofd en gedachten tot rust liet komen, hoe om te gaan met mijn perfectionisme, stress en energie. Om nu krachtig en vol vertrouwen keuzes te maken en te vertrouwen op mijn intuïtie. Waar vanuit ik met veel meer plezier, vertrouwen, rust en daadkracht leef.

Omdat ik zelf het krachtige effect van west en oost, lichaam en psyche in coaching heb ervaren wilde ik dit doorgeven. Na mijn master orthopedagogiek in Utrecht en een aantal jaar in het werkveld van de crisiszorg wilde ik mijn hart volgen. Ik deed nog een studie en na een verhuizing naar Frankrijk ontstond de Zin Inn! Vanuit zowel Frankrijk als Nederland geniet ik nu onwijs van de coaching en begeleidingen die ik vol aandacht, tijd en liefde mag geven.

Kristel is een fijne coach met een accepterende en open houding en kennis van zaken. We hebben drie sessies gedaan en deze bestonden uit een combinatie van praten, ontspanningsoefeningen en soms wat theoretische uitleg vanuit haar kant waarmee we dan verder konden werken. De combinatie van denken (praten) en voelen (ontspannings-oefeningen) vond ik ontzettend fijn en gaf mij veel inzicht en aanknopingspunten om vanuit verder te werken. Deze manier van werken vind ik echt een toevoeging boven enkel praten!

 

Kristel gaf me ook elke keer ‘huiswerk’ mee waarmee ik in de weken tussen de sessies aan de slag kon. Omdat ik graag concrete doelen stel waren deze opdrachten ook specifiek en afgestemd op wat ik nodig had. Dat werkte goed om bepaalde gedragingen in mijn dagelijks leven te implementeren.

 

Ik voelde me op mijn gemak om te delen wat ik wilde en kon zelf de inhoud en richting van mijn proces bepalen. Al met al hebben deze sessies mij opgeleverd dat ik weet wat ik kan doen om te ontspannen en rust te vinden op momenten dat ik me overspoeld voel door stress.

 

Ik zou zo weer met Kristel in zee gaan en zou haar dus ook zeker aanraden aan anderen!"

- Anne, 27 jaar

De sessies met Kristel vonden zowel face-to-face (op een centrale plek) als via de computer plaats. Dit zorgde voor flexibiliteit.

 

De manier van werken met Kristel is prettig. Ze gaf voldoende ruimte voor eigen inbreng en bracht tegelijkertijd structuur aan. De sessies waren waardevol doordat er een afwisseling was tussen het voeren van gesprekken, het doen van oefeningen en het door Kristel aanbieden van (korte) theorie. De oefeningen lieten mij echt stilstaan bij bepaalde gevoelens, gedachten en gedragingen. Je kan niet in een keer je gedrag veranderen, het verloopt met kleine stapjes. De oefeningen en theorie sloten aan op de thema’s die besproken werden. De oefening van de Voice Dialogue was mijn favoriet. Ik heb inzichten opgedaan en bewustzijn gecreëerd. Dit neem ik ook mee in het dagelijks leven en het heeft daadwerkelijk tot verandering geleid: ik heb een nieuwe baan aangenomen en ervaar nu meer rust en tevredenheid.

 

Ik zou dan ook de sessies met Kristel aanbevelen omdat het fijn is om met een onafhankelijk persoon te praten over dingen die in je leven spelen. Op de momenten dat ik met Kristel aan het praten was voelde ik geen mening of oordeel. Ze luistert goed en herhaalde wat er eerder besproken is. Kristel heeft een warme persoonlijkheid en stelt je op je gemak. Verder komt ze ontspannen en vrolijk over, voelt goed aan waarop in te gaan en waarover vragen te stellen. Kristel reflecteerde op haar eigen handelen.

 

Nogmaals bedankt Kristel!” 

- Floor, 27 jaar

Voorbeelden van tevreden coachees:

 

Wat kun je verwachten?

Nieuwe inzichten en verrassende, praktische oefeningen die direct een koppeling geven tussen dat wat er van binnen speelt en dat wat jij in jouw dagelijkse leven doet of wil doen. 

Je hebt inzicht in wat jou energie kost en geeft en hoe jij jouw energie beschermt en oplaadt. Je vergroot je bewustzijn en aanwezigheid in het huidige moment zodat gedachten, onzekerheden, stress, angst of paniek geen regie meer over jou hebben. 

Je leert (weer) gebruik te maken van je intuïtie zodat je keuzes maakt en stappen zet die goed voelen en echt bij jou passen. Je vol vertrouwen en daadkracht bent. In verbinding met jouw intuïtie heb je de tools en kennis in huis om ook na de coaching uitdagingen of worstelingen aan te gaan en zo persoonlijk te blijven groeien.

Online of gecombineerd

Volledig online

Je kunt er voor kiezen om jouw coach traject volledig online te doen. Ook voor COVID-19 coachte ik al online en de ervaring leert dat het een prettige en makkelijke manier van werken is voor veel mensen die ik heb gecoacht.

 

Je bent niet alleen comfortabel in je eigen woon- of werkomgeving, we kunnen ook snel en flexibel inzetten waar en wanneer jij dat nodig hebt. 

Combi met face to face coaching

Tijdens een gecombineerd traject spreken we wisselend op een mooie, centrale plek in Nederland af en online.

Tijdens de afspraken ben je even uit je vaste omgeving en maken we uitgebreid gebruik van de ruimte voor de methodes en oefeningen. Zowel de coachee als ik genieten elke keer weer van de verrassende en diepe inzichten die dat oplevert. En hoe heerlijk is het om even naar buiten te gaan en te coachen in de natuur?!

De online calls zorgen voor flexibiliteit en doorgaande actie vanuit huis. Zo heb je het beste van beide werelden!

StudioAnnemarije - Kristel.web-16.jpg

Het coaching traject bestaat uit:

Gemiddeld 6 tot 8 coachings van 1,5 uur (face to face en/of online).

Gedurende drie tot vier maanden begeleiding.

Een directe lijn met Kristel en de mogelijkheid om vragen te stellen als je tussendoor ergens tegen aanloopt.

Ik heb altijd de keuze om Nu voor iets anders te kiezen: andere gedachten, emoties of gedrag. Om zo'n mijn perspectief op de situatie te veranderen.

Coaching traject

€1.100,- incl. BTW

Op basis van 8 coachings van 1,5u.